Main Page Sitemap

Gay contact advertenties Asten


gay contact advertenties Asten

Willie Thijssen: We halen niet alleen de krenten uit de pap, maar bieden de hele gemeenschap een podium. In plaats van twee kranten per week krijgen de lezers straks én krant. Dat blijkt ook uit lezersonderzoeken waarin we goed scoren.

De lezers krijgen al het nieuws uit Someren en Asten overzichtelijk gebundeld in én krant. Boerenbond Deurne Uitgeverij, al sinds de jaren negentig eigenaar van Peelbelang, nam. In de jaren negentig breidde het weekblad uit naar Asten en kreeg het de naam t Contact. Tamar Sips: Door de sterke binding met onze lezers zijn onze bladen interessant voor adverteerders. Eveline Lamers is pas afgestudeerd aan de School voor Journalistiek en Maarten Driessen is nagenoeg klaar met de opleiding. Denis van Eijk is de winnaar geworden van het. Denis van Eijk wint Maestro 2019 someren-eind - De beslissing is gevallen.

Best black gay dating apps
Gay sex advertenties Hoensbroek
Gay contact Geldermalsen
Gay contact advertenties Heerlen

Eveline Lamers en Maarten Driessen (beiden 22 jaar) zorgen voor nieuw elan binnen de redactie. Die overlap is er straks niet meer. De verandering heeft geen verdere gevolgen voor de personele bezetting. Trots overheerst bij première Van Zmmere en nie Baang someren - Het was een speciale avond voor de cast en crew van de film. Ze hoeven niet meer te kiezen tussen. De tarieven blijven gunstig, vertelt Tamar Sips, accountmanager van.

Gay sex contact Oud-Beijerland
The beste gay dating app


Sitemap