Gay dating in Middelharnis

gay dating in Middelharnis

Flakkee' is een team van mensen (man, vrouw, jong, oud) dat de volgende doelstellingen heeft: organiseren van ontmoetingsmogelijkheden; het opzetten van een aanspreekpunt, daarbij specifiek rekening houdend met de "eilandcultuur" op Goeree-Overflakkee. De werkgroep streeft na dat homo's, lesbiennes en bi's openlijk kunnen samenleven in gay advertenties Amsterdam-Zuidoost een hetero-georinteerde maatschappij. Op woensdag zijn de Haringvlietsluizen voor het eerst op een kier gegaan. We zitten daar elke eerste maandag van de maand. De gehele ochtend heeft én van de 17 schuiven open gestaan. Op de kruising Staakweg met de N215 bij Dirksland heeft woensdagmiddag een aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenautos. Gay op Flakkee' richt zich niet op dating, is niet verbonden aan een belangenorganisatie of kerkelijke instelling en kent geen commercile doelstellingen.

Lees OOK: Heel Goeree-Overflakkee bakt voor de ouderen. Het ontmoetingscafé is dus hartstikke belangrijk als het om de acceptatie van het lhbt-gemeenschap gaat. Het ongeval gebeurde omstreeks 17:45. Verschillende brandweereenheden zijn vrijdagmiddag uitgerukt naar het Austinplein in Herkingen voor een woningbrand. Lhbt-belangenorganisatie stichting Gay op Flakkee bestaat dit jaar alweer vijf jaar en viert dat met een grote toevoeging aan de stichting. We hebben een locatie gevonden in het Jongeren Activiteiten Centrum in Middelharnis. Het gebouw bevindt zich aan de Industrieweg in Middelharnis.