Main Page Sitemap

Man zoekt man in Breda


man zoekt man in Breda

ze van houdt en boek een leuke avond! Zo een heerlijke jongenskut zegt de man en met die woorden trekt hij mij op zijn schoot op de bank. Ik maak geluid maar mijn mond en keel is zo gevuld dat ik me niet duidelijk kan maken. De mannen komen weer om mij heen staan en als de eerste begint te pissen komen er al snel zes stralen over mij heen en vooral in mijn mond. Ook hij heeft mij gezien en we lopen op elkaar. Lekker eten, lachen, ontspannen kletsten en spanning! Wil jij daten in je eigen regio? De man met wie ik een afspraak had gaat voor mij staan en moet ik pijpen totdat zijn lul keihard. Een van de mannen pakt mijn hoofd vast en legt deze achterover. Ze zitten lekker vol.

man zoekt man in Breda

Man zoekt man in Delfshaven
Man zoekt man in Amsterdam
Man zoekt man in Hellevoetsluis
Man zoekt man in Hoge Vucht

Na verschillende e-mails heb ik afgesproken op het station in Breda. Ik doe eerst zijn onderbroek helemaal uit en pak zijn piemel vast. Dit was niet afgesproken van te voren maar ik ben zo geil dat ik het toelaat. Ik moet mij aankleden en vertrekken en dat doe. Ik wil naar huis maar doe wat de man zegt en ik vind het eigenlijk best geil dat ze allemaal kijken.


Sitemap